Strandenduinappartement.nl

Gezellige en ruime appartementen in Callantsoog (Noord-Holland), direct aan zee met een geweldig uitzicht op de duinen. Huisdier welkom.

Onze beide Beach Appartementen liggen in het vriendelijke en knusse badplaatsje Callantsoog aan de Noord-Hollandse kust. Het strand van Callantsoog is één van de mooiste en schoonste van Nederland. Daarnaast biedt Callantsoog zeer goede wandel- en fietsmogelijkheden. Honden zijn in onze appartementen ook van harte welkom.

Beide Beach Appartementen hebben direct zicht op de duinen, liggen schuin tegenover de strandopgang en het strand is binnen 50 meter te bereiken. In beide appartementen is WIFI aanwezig. In het kleinschalige appartementencomplex is een lift aanwezig en bij elk appartement hoort een eigen parkeerplaats. Fietsen kunnen gestald worden in een overdekte fietsenstalling. Voor kinderen is er een leuke speeltuin aanwezig met diverse speeltoestellen en een grote trampoline.

Het gezellige dorpscentrum ligt op loopafstand (350 m) van onze appartementen en beschikt over vele restaurantjes, terrasjes, gezellige winkeltjes en een supermarkt die 7 dagen in de week open is. Op het strand zijn leuke strandpaviljoens aanwezig, waar u het gehele jaar kunt genieten van een hapje of een drankje en natuurlijk van het prachtige uitzicht. Vergeet ook de prachtige natuurgebieden “Nollenland van Abbestede” en “Het Kooijbos” en natuurreservaat “Het Zwanenwater” niet te bezoeken. Deze 3 natuurgebieden liggen om Callantsoog heen en bevinden zich op loopafstand van onze appartementen.

Callantsoog heeft u in alle seizoenen van het jaar iets te bieden. Dat is ook de reden dat u onze appartementen het gehele jaar door kunt huren. In het voorjaar kunt u de prachtig gekleurde bloembollenvelden bezoeken, in de zomer kunt u genieten van zon, zee en strand. In de herfst en de winter kunt u heerlijk uitwaaien aan het strand en een hapje of drankje nuttigen bij één van de strandpaviljoens die het gehele jaar geopend zijn.

Wij zouden het leuk vinden om u als gast in onze Beach Appartementen te mogen verwelkomen en u kennis te laten maken met al het moois dat Callantsoog te bieden heeft!

OSense O-Sense