Strandenduinappartement.nl

Wij zijn Johan en Caroline van Donkelaar. We zijn woonachtig in Lunteren samen met onze Franse Bulldog Guus.

Al jaren kwamen wij in Callantsoog om familie te bezoeken die een vakantiewoning huurden in het voorjaar. Callantsoog blijft een plek waar wij ons erg thuis voelen. We waren dan ook enorm enthousiast toen de mogelijkheid ontstond om ons eigen appartement te kunnen kopen. In december 2013 zijn wij dan ook de trotse eigenaren geworden van Beach appartement 23. We konden ons geluk niet op toen wij in december 2016 ons tweede Beach Appartement kochten.

Beide appartementen zijn net even anders dan de overige appartementen in het complex. De één vanwege zijn 8 meter brede balkon die geheel afgesloten is en daardoor veel privacy biedt en de ander vanwege zijn unieke ligging en indeling, waardoor dit appartement de meeste privacy biedt binnen het complex.

Beide appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Wij besteden ieder jaar weer aandacht aan het up-to-date houden van onze appartementen. Zo heeft Beach Appartement 41 in 2020 een geheel nieuwe badkamer gekregen en is de slaapkamer van Beach Appartement 23 in 2020 geheel vernieuwd. De warme en huislijke inrichting, het fantastische uitzicht op de duinen, dicht bij strand en zee en het gezellige dorpscentrum maken dat onze gasten altijd met veel plezier op hun verblijf terugkijken.

Komt u ons ook bezoeken? U bent in ieder geval van harte welkom!

Lieve groet,

Johan en Caroline en een dikke poot van Guus!

 

OSense O-Sense